Supraveghere

Solutii profesionale de supraveghere video bazate pe tehnologia MOBOTIX

Compania Germana MOBOTIX AG produce camere de supraveghere IP de inalta performanta care, datorita tehnologiei unice folosite si a conceptului descentralizat MOBOTIX, au revolutionat supravegherea video de inalta rezolutie.

Avand la baza un sistem de operare Linux si software integrat tehnologia sistemelor de supraveghere MOBOTIX aduce avantaje nete in comparatie cu sistemele analogice si camerele IP conventionale.

O singura camera MOBOTIX de 3.1 Megapixeli inregistreaza de pana la 30 de ori mai multe detalii decat o camera analogica.Spre deosebire de alte sisteme, conceptul descentralizat MOBOTIX are incorporat in fiecare camera un computer de mare viteza iar unde este necesar si o memorie digitala (un card SD) pentru inregistrari pe termen lung in fiecare camera. Computerul este folosit acum numai pentru vizualizare, fara a mai fi nevoie de analiza si inregistrare. Prin urmare, camerele MOBOTIX pot inregistra evenimente fara sa fie nevoie de un computer functional, si pot inregistra digital filme cu sunet care ulterior pot fi arhivate.

Fara nici o piesa in miscare, camerele MOBOTIX sunt atat de robuste incat mentenanta este minima. Acestea sunt rezistente la intemperii, stres termic, sunt etanse si nu necesita surse de incalzire, putand fi alimentate prin cablu de date (Power over Ethernet). Camerele MOBOTIX sunt garantate sa functioneze la temperaturi intre -30°C si +60°C, avand un consum mic de energie ( aproximativ 3 Wati).

Cu MOBOTIX nu aveti costuri pentru software sau licente, deoarece software–ul este intotdeauna incorporat si furnizat impreuna cu camera pentru un numar nelimitat de camere si utilizatori.
 

 

Copyright ® 2012 Lantec.ro

 GDPR   |  Disclaimer   |  Datele firmei   |  Web design by Expect Invent