5 Megapixel sensor
Imagini de calitate cu noile camere S15, D15 si V15

Bucuresti, Romania, 26 Mai 2013. Mobotix AG a lansat trei noi modele de camere de 5 Megapixeli, cu imbunatatiri majore la capitolele: frame rate, sensibilitate la lumina si zoom.

Proiectarea celor trei camere se bazeaza pe seria precedenta, ce a avut parte de un succes rasunator. Senzorii de 5 Megapixeli vor oferi utilizatorilor experiente fara precedent. “Cea mai sesizabila schimbare este imbunatatirea sensibilitatii la lumina scazuta sau pe timp de noapte,” spune Dr. Ralf Hinkel, fondatorul companiei MOBOTIX AG. “Calitatea imaginii este acum de pana la 4 ori mai buna, permite claritate exceptionala chiar si in cazuri de vreme urata sau intuneric.”

Asadar, rezolutia maxima QXGA este de peste 2.5 ori mai mare decat cea full HD. Un alt avantaj major este imbinarea tehnologiei senzoriale cu preprocesarea datelor din imagini direct de catre camera. Acest lucru face posibil un frame rate de pana la 30 de cadre pe secunda.

Si zoom-ul a primit imbunatatiri in cazul modelelor S15, D15 si V15. “Am reusit cresterea posibilitatii de zoom pentru imaginile color cu 27% datorita noilor tehnologii senzoriale, si cu peste 200% in cazul celor alb-negru,” continua Dr. Hinkel. Astfel, utilizatorii vor avea parte de imagini mai detaliate si vor putea monta camera mai departe de zona ce trebuie monitorizata. Acest lucru ofera flexibilitate proceselor de planificare si instalare.

Noile S15, D15 si V15 sunt dotate cu noul serviciu MxActivitySensor pentru analiza miscarilor. Odata configurat, software-ul oferit gratuit poate distinge intre miscari relevante si cele neimportante, reducand drastic  numarul alarmelor false.

Noile modele sunt echipate cu senzori de 5 Megapixeli si sunt disponibile astazi prin partenerii si distribuitorii MOBOTIX autorizati.

Copyright ® 2012 Lantec.ro

 GDPR   |  Disclaimer   |  Datele firmei   |  Web design by Expect Invent