Casa inteligenta CRESTRON

Casa inteligenta este facuta sa va simplifice viata, nu sa complice lucrurile.


Tehnologia este conceputa pentru a va proteja, distra, face viata de zi cu zi mai usoara si placuta si a va oferi mai mult timp pentru lucrurile care sunt cu adevarat importante. Tehnologia din ziua de azi a cladirilor a evoluat intr-un mod complex. De ce nu am integra tehnologia ce ne inconjoara in casa intr-un concept de operare uniforma in care tehnologia lucreaza pentru tine si cu tine?

Noi avem solutia: Casa inteligenta CRESTRON. Conceptul CRESTRON face casa inteligenta simpla si practica, prin integrarea completa a tuturor echipamentelor audio / video, home theatre, iluminat, incalzire / aer conditionat, securitate / supraveghere, internet si mult mai mult decat atat.

Si asta in conditiile in care dumneavoastra puteti configura scenarii complexe de iluminare din iPad dar lumina in orice camera poate fi aprinsa sau stinsa atat de fiul dumneavoastra de 8 ani cat si de bunica de 80 de ani.

Prezenta unei telecomenzi pentru TV, de exemplu, este considerata de catre toti un lucru normal si indispensabil. Cat timp pierdeti zilnic pentru a umbla prin casa sa inchideti o lumina uitata aprinsa?

Pare absolut normal sa umblati prin toata casa pentru a inchide sau cobori jaluzelele actionate manual sau electric. Asemenea functii pot fi preluate de casa inteligenta CRESTRON si facute automat la anumite ore sau de pe un iPhone in timp ce stati confortabil in fotoliu.

Caracteristici suplimentare ca scenarii in care atunci cand sunteti in concediu lumina este aprinsa si stinsa in casa in functie de obiceiurile dumneavoastra de zi cu zi in scopul de a crea confuzie hotilor sunt doar un mic exemplu de posibilitatile care le aveti cu casa inteligenta CRESTRON.

Copyright ® 2012 Lantec.ro

 GDPR   |  Disclaimer   |  Datele firmei   |  Web design by Expect Invent