Control acces

O lume sigura lipsita de chei


Bun venit intr-o lume in care controlul de acces si incuierea/descuierea au devenit foarte simple. Fie ca este vorba de o usa veche, o usa moderna pe cadru de aluminiu, o iesire de urgenta, o usa de garaj sau un lift, noi avem solutia potrivita de acces. Nu este nevoie de modificari scumpe ale usii sau cadrului usii. Nu este nevoie de cabluri. Incuietorile noastre sunt facute sa se potriveasca direct si simplu la usa dumneavoastra. Autorizati accesul fiecarui utilizator, configurati un orar de aces si monitorizati accesul.

Sistemul digital de control-acces SimonsVoss 3060 este echivalentul unei incuietori mecanice cu facilitati de acces clasice. Transponderele electronice inlocuiesc cheile iar incuietorile digitale inlocuiesc cilindrii mecanici. Comunicatia cu ultrasunete inlocuieste operarea mecanica a unei chei. Datele se transmit criptat pe un semnal de 25 kHz. Raza tipica de acces este de 30cm. pentru cilindri si 120 cm. pentru Smart Relay. Smart Relay comanda usile si portile electrice, barierele, lifturile sau orice alt sistem ce poate fi comendat electric prin intermediul unui releu. Toate componentele pot fi monitorizate wireles, chiar si dupa instalare prin sistemul WaveNet.

Intreg sistemul si planul de acces pot fi configurate cu transponderul de programare (fara PC), cu un PC si software securizat specializat sau prin reteaua WaveNet.

 

Copyright ® 2012 Lantec.ro

 GDPR   |  Disclaimer   |  Datele firmei   |  Web design by Expect Invent