mobotixtools
Septembrie 2011 - Un set de instrumente indispensabile

Pe parcursul celor 10 ani de experienta Mobotix am creat cateva trucuri si optimizari care pot face o mare diferenta in termeni de performanta si randament al investitiei pentru partenerii si clientii nostrii. Am hotarat sa impartasim aceste noutati cu toti clientii si instalatorii de sisteme Mobotix din toata lumea. Le-am pus la dispozitie online astfel incat oricine sa profite de acestea pentru a-si optimiza propriile sisteme Mobotix.

Instrumentul VM

In mod normal puteti seta detectia de miscare video pentru o camera Mobotix in doua moduri: stabilind fiecare zona individual sau folosind “$generate”. Folosind Instrumentele VM puteti combina intr-un mod foarte rapid ambele metode si veti obtine in plus si alte avantaje.

Optimizarea inregistrarii

Folosind instrumentul de optimizare a inregistrarii, cu un singur clic se citesc datele din camera si se calculeaza care sunt noile limite de stocare pe care trebuie sa le setati pentru fiecare camera. Astfel, timpul de inregistrare este maximizat iar toate intervalele de inregistrare vor fi egale pentru toate camerele.

Monitorizare Online

Cu siguranta v-ati confruntat cel putin o data cu o situatie neplacuta: aceea de a nu putea accesa camera online exact cand aveti cea mai mare nevoie. Folosind Monitorizarea Online sunteti anuntati imediat prin email ce conexiunea online este intrerupta. 

Copyright ® 2012 Lantec.ro

 GDPR   |  Disclaimer   |  Datele firmei   |  Web design by Expect Invent